Am gândit-o din perspectiva utilizatorului, să fie rapidă, să fie structurată logic, să găsești ușor documentele de care ai nevoie, să nu te lase să greșești, sa-ți economisească timpul și sa-ți ofere libertatea de mișcare de care orice antreprenor are nevoie.

iBee este o aplicație ERP (Enterprise Resource Planning) ce conține numeroase module specializate pe diverse arii de activitate, ce te ajuta în gestiunea firmei, în organizarea activității angajaților, emiterea și înregistrarea de documente contabile primare, obținerea de rapoarte privind performanța activității firmei, ș.a.

În cei 5 ani de când am lansat aplicația am observat câteva tipologii de cerințe și de utilizatori pentru care am creat, începând cu 2018, aceste 3 pachete simple.

Alege pachetul tău preferat!

Pachetul iBee Startup

Pachetul iBee Startup l-am creat pentru companiile mici, firme nou înființate, cu un singur utilizator, de obicei administratorul acesteia, care are nevoie să înceapă rapid procesul de facturare și încasare pentru produsele sau serviciile pe care le livrează.

Acest plan este mai mult decât un simplu soft de facturare, el vine la pachet și cu alte soluții utile unui Startup. Cel mai important activ pe care îl poate avea o companie este baza de date cu clienți, iar modul în care construiești și gestionezi această bază de date, te ajută să te dezvolți și să nu pierzi nicio oportunitate. În aplicația iBee o să descoperi că totul devine simplu, integrarea prin API cu Ministerul Finanțelor iți va aduce datele clientului în baza ta de date într-o fracțiune de secundă.

Managementul documentelor nu o să mai fie o bătaie de cap pentru tine, vei putea atașa fișiere cu contracte, anexe, declarații de conformitate, poze, documentații tehnice și orice fișier care are legătura cu respectivul client. Iar mica noastră funcționalitate de atribuire Tag-uri (etichete) o sa-ți dea o mulțime de posibilități de structurare și filtrare a bazei de date.

La iBee suntem fani declarați ai Google Apps și facem tot posibilul sa folosim know-how-ul pe care aceștia ni-l oferă sa il integram în soluțiile pe care le construim pentru clienții noștri. Astfel pentru această variantă de pachet, dacă ai un cont Google ai inclusă integrarea cu Gmail și Google Drive, deci poți trimite pe email facturile în format pdf direct din iBee, având totodată la dispoziție șabloane de text predefinite pentru a-ți ușura munca. Înregistrarea unui cont Google Gmail este mai mult decât simplă, poți începe aici sau poți studia Google G Suite dacă dorești pentru întreaga firmă.

Am făcut un mic tutorial video despre cum poți emite o factura online în aplicația iBee în doar 30 de secunde. Vei vedea aici și cat de simplu este sa înregistrezi o încasare și sa ții evidenta restantelor.

Cel mai eficient mod de a învață este practica, asa că iți poți crea chiar acum un cont gratuit și ai acces 30 de zile fără nicio obligație.

Încearcă gratuit pachetul Startup!

Pachetul iBee Business

Dacă numărul de angajați a crescut, atunci cu siguranța trebuie sa alegi pachetul iBee Business, cel mai solicitat pachet de către clienții noștri. Crearea de noi useri și alocarea drepturilor de acces te vor ajuta să scalezi rapid businessul și să oferi niște proceduri de lucru clare fiecărui angajat. In cadrul acestui pachet beneficiezi de toate funcționalitățile pe care contabilitatea primară le cere: facturi achiziție, avize, NIR-uri, gestiune stocuri, centralizator casă și conturi, etc.

Integrarea unei case de marcat este o necesitate pentru majoritatea firmelor, iar tehnologia pe care o folosește iBee Agent iți permite să emiți bonuri fiscale de oriunde și de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Casele de marcat recomandate sunt Datecs sau Partner.

Vrei sa-ți creezi politici de preț în funcție de magazin, client sau categorie articole? Din câteva click-uri poți face acest lucru, iar noile prețuri vor fi disponibile imediat agenților de vânzări sau la facturare!

Google Calendar dacă nu l-ai folosit pana acum, atunci înseamnă că nu ai probleme de time management. Noi l-am integrat în iBee, deoarece îl folosim ca pe o agendă zilnică, iar notificările de tip Pop-up și Email sunt tot ce ai nevoie ca să nu uiți niciodată ce ai de făcut.

Aplicațiile ERP iți oferă câteva unelte cu care iți poți desfășura activitatea antreprenorială și care te ajută să fii mai eficient și productiv. Însă un alt avantaj major al unui sistem centralizat de gestiune al activității este că poți extrage rapoarte complexe. Aceste rapoarte iți pot oferi o imagine în timp real a performantei firmei tale, iar deciziile le poți lua având ca suport date concludente. Nu mai este nevoie sa aștepți după contabil, gestionar sau alt angajat ca sa obții o informație, prin ceea ce fac angajații tăi în aplicație ei implicit și raportează.

Încearcă gratuit pachetul Business!

Pachetul iBee Enterprise

Acest pachet este destinat companiilor medii și mari cu activități complexe și cu cerințe specifice de management al resurselor și pentru acestea implementarea unui sistem ERP necesită o analiză detaliată a activității și o configurare specifică. Modulele speciale pe care le avem dezvoltate precum modulul de producție, POS, restaurant, medical, etc. au fost construite împreună cu companii reprezentative din domeniul lor de activitate.

Arhitectura soluției ERP iBee este foarte flexibilă oferindu-ne posibilitatea implementării ei în domenii neexplorate pana acum de noi. Cu toate acestea decizia privind compatibilitatea și posibilitatea de a răspunde cerințelor tale o putem lua doar după o analiza a businessului tău. Trimite-ne întrebările tale la vanzari@ibee.ro iar în cel mai scurt timp posibil iți vom răspunde.

Chiar dacă pe viitor vei avea nevoie de module speciale, acum poți începe cu pachetul iBee Business, acesta reprezintă baza de plecare la care vom putea adaugă și restul modulelor care te interesează fără a afecta cu nimic performanța sau buna desfășurare a activității firmei tale.

Testează gratuit timp de 30 de zile soluțiile noastre de gestiune și organizare a activității. După această perioadă te vom anunța printr-un email de încheierea perioadei de test și te vom anunța de începerea livrării serviciilor conform planului ales. Pe parcursul colaborării noastre vei putea renunța oricând la serviciile nostre, fără niciun fel de obligație. Furnizarea serviciilor noastre se face conform Termeni și condiții și Politicilor de confidențialitate.

Echipa noastră de suport tehnic iți va fi alături de-a lungul întregului proces de implementare și vei beneficia de întreaga noastră expertiză. Trimite-ne întrebările tale la suport@ibee.ropentru orice nelămurire tehnica legată de implementare sau configurare, iar colegii din departamentul Suport Tehnic te vor ajuta cu plăcere.

Dacă dorești o oferta pentru pachetul iBee Enterprise sau ai nelămuriri cu privire la configurația celorlalte pachete sau dorești sa stabilim o întâlnire, ne poți transmite un email la vanzari@ibee.ro.

Solicită ofertă