Autentificarea în doi pași este acum disponibilă pentru toți utilizatorii iBee.

Prin activarea acestei funcții, pe lângă Numele de utilizator și Parolă, va trebui să mai introduci un cod unic generat de aplicația Google Authentificator. Acest cod se schimbă la câteva secunde și este generat de către telefonul tău personal în care ai încredere.

Google Authentificator este o aplicație gratuita care poate fi descărcata de pe Google Play sau Apps Store care te protejează împotriva furtului parolei. Este foarte ușor de instalat și se folosește într-un proces numit autentificarea în 2 pași (2FA - two factor authentification) pentru mai multe tipuri de conturi cum ar fi și Gmail, Facebook, Twitter, dar și conturi bancare sau servicii financiare.

Activarea Autentificării în doi pași

După descarcarea aplicatiei Google Authentifcator, mergi în contul tău iBee la secțiunea Setări și da click pe butonul “Autentificare în doi pași”.

O fereastra pop-up iți va solicită să scanezi un QR cod cu ajutorul aplicației Google Authentificator. Introdu codul de verificare generat și apasă Verificare.

Autentificarea în doi pași a fost activată cu succes și a fost generat codul de rezervă cu care se poate dezactiva funcția.

La următoarea autentificare în sistem va trebui introdus și codul de autentificare!

Dacă vrei să dezactivezi serviciul de autentificare în doi pași va trebui să introduci aici codul de rezervă generat de sistem la activare!