Nomenclatorul de articole, primul pas pentru o bună gestiune a firmei

O bună organizare a gestiunii unei companii începe întotdeauna cu definirea nomenclatorului de articole pe care aceasta le utilizează în toate aspectele business-ului.

Nomenclatorul de articole este definit ca totalitatea produselor și serviciilor care intră și ies din gestiunea unei firme și are ca rol asigurarea unicității codurilor la nivel de firmă. De asemenea codul unic de identificare ne permite sa urmărim produsele pe tot parcursul…

Gestiunea stocurilor în cloud

În acest articol o să vă prezentăm câteva soluții prin care programul de gestiune cloud iBee ERP rezolvă anumite situații legate de gestiunea stocurilor și modul în care putem crea proceduri de lucru care să ne minimizeze șansa de a opera greșeli în gestiune.

Din experienta noastră, în cadrul firmelor care comercializează produse apar nenumărate probleme din cauza gestiunii deficitare ale stocului. În general discuțiile se iscă între departamentele de vânzări și cele de gestiune, între care trebuie să existe o continuitate a informației, dar care este…

Accesul in aplicatia ta iBee dublu securizat prin autentificare in doi pasi

Mai adaugăm un nivel de securitate la contul tău iBee deoarece ținem la protecția datelor tale!

Autentificarea în doi pași este acum disponibilă pentru toți utilizatorii iBee.

Prin activarea acestei funcții, pe lângă Numele de utilizator și Parolă, va trebui să mai introduci un cod unic generat de aplicația Google Authentificator. Acest cod se schimbă la câteva secunde și este generat…

Arhivarea documentelor cu ajutorul Google Drive

Stocarea și managementul documentelor din iBee se poate face cu ajutorul celei mai populare soluții de cloud storage - Google Drive

Dezvoltarea de soluții care să diminueze volumul de documente imprimate a fost dintotdeauna un obiectiv pentru iBee, însă de multe ori acestea trebuie să existe în formă fizică, imprimate, atât datorită faptului că legea o cere cât și datorită optimizării fluxului de lucru din cadrul companiei. Pe…

Înștiințare clienți cu facturi restante prin automatizare iBee

iBee poate trimite mailuri la clienții tăi cu restanțe la plată în mod automat și regulat, în baza unei programări bine definite.

iBee dispune de un sistem avansat de automatizări prin care se pot implementa diferite operațiuni de procesare date în masă. Cu alte cuvinte automatizările iBee lucrează cu foarte multe date, sunt lansate automat în baza unei programări, pot fi recurente și nu necesită intervenția unui operator real.

Scenariu…

Noile pachete de servicii ERP iBee

iBee este o aplicație despre care unul dintre clienții noștri spunea că “nu știi că ai nevoie de ea pana când nu descoperi ce poate să facă.”

Am gândit-o din perspectiva utilizatorului, să fie rapidă, să fie structurată logic, să găsești ușor documentele de care ai nevoie, să nu te lase să greșești, sa-ți economisească timpul și sa-ți ofere libertatea de mișcare de care orice antreprenor are nevoie.

iBee este o aplicație ERP (Enterprise…

Emitere chitanțe cu imprimante mobile

Agenții de vânzări pot emite chitanțe prin aplicația iBee Agent SFA în momentul înregistrării încasărilor cu imprimante mobile.

Procedură de lucru

Prin noua funcționalitate de încasare facturi cu emitere chitanță, iBee Agent SFA pune la dispoziție următoarele trei modalități de încasare facturi:

1.) Agentul de vânzări emite chitanța din chitanțier și introduce numărul chitanței în aplicație (nu se bifează…

Atașamente iBee

Platforma de management online iBee pune la dispoziția clienților posibilitatea de a încărca și utiliza în cadrul sistemului diferite fișiere relevante pentru activitatea de business.

Încărcare fișiere în sistem

Încărcarea fișierelor se realizează de cele mai multe ori din contextul unor entități precum ofertă, comandă, factură furnizor,…

Drepturi de acces pe calendare iBee

Cine poate crea calendare? Orice utilizator iBee al cărui rol permite accesul la paginile Calendare, UserCalendar (a se vedea Administrare/Drepturi de acces).

Calendarele şi modul de partajare a acestora sunt definite în setări calendare și accesibile sub pagina Setări > Calendare.

Pentru fiecare calendar creat în…

Calendare iBee

Pentru a-ți organiza activităţile cât mai eficient, fie că e vorba de cele personale, fie că vorbim de activităţi comune, iBee îți pune la dispoziţie modulul de calendare.

În funcţie de modul de organizare al companiei şi de domeniul de activitate aceste calendare pot reprezenta de la modul în care este partajată o sală de conferinţe, activitatea zilnică…

Serii documente iBee

O serie de document este definiția unei secvențe de numerotare a unui tip de document. In iBee fiecare tip de document trebuie să aibă cel puțin o serie de numerotare definită.

Cel mai simplu exemplu este cel al seriilor de factură care indică anul emiterii sau tipul de factură intern sau de tip export.


Elementele unei definiții de serie

Tip –…

Transmitere SMS direct din calendare iBee

După activarea opțiunilor necesare in sistemul iBee, se pot trimite SMS-uri de notificare către clienți intr-un mod elegant și simplu direct din calendarele iBee sau din planificatorul modulelor iBee Medical sau VetPet!

Salon de cosmetică

Vizualizare planificare

Transmitere SMS particularizat din 2 click-uri: presupunem că suntem proprietarii unui salon de cosmetică care iși gestionează activitatea în iBee, iar Demo User 1 este colega noastră care dorește să trimită SMS-uri particularizate…

Căutare adrese poștale cu Google

Căutăm mereu noi soluţii pentru a imbunătăţii experienţa utilizatorilor. Având un contact constant cu clienţii noştrii am aflat de necesitatea introducerii unei metode care să faciliteze completarea adreselor pentru parteneri, contacte si prospecţi.

Soluţia noastră s-a îndreptat catre integrarea în aplicaţia iBee a cautării adresei prin intermediul Google Maps.


În interiorul formularelor pentru parteneri,contacte…

iBee Agent SFA

iBee Agent SFA este aplicația mobilă pentru dispozitive Android al sistemului iBee de management online al companiei destinată agenților de vănzări. Aplicația este disponibilă pentru instalare în Google Play.


Get it on Google Play

Funcționalități principale…

Google și iBee lucrează împreună pentru business-ul tău

iBee pune la dispoziția ta două funcții noi de integrare cu Google: Autentificare cu Google Account și transmitere mail-uri din iBee prin Google Mail

Ca să folosești aceste funcții noi, ai nevoie de câteva lucruri simple:

  • Trebuie să ai o adresă de mail @gmail.com sau o adresă  @numedomeniu.ro pe serverul Google (dacă vrei un astfel de cont, contactează-ne sau vezi …

Integrare Calendare Google și iBee

iBee integrează Calendarele Google, astfel funcțiile iBee privind gestiunea evenimentelor sunt extinse pentru a aduce beneficii noi clienților iBee.

Calendarele iBee se pot lega la calendare Google! Evenimentele create in aceste calendare legate se actualizeaza automat, mai mult, se pot seta reguli complexe de partajare,…