Încărcare fișiere în sistem

Încărcarea fișierelor se realizează de cele mai multe ori din contextul unor entități precum ofertă, comandă, factură furnizor, etc. prin apăsare Fișiere atașate, se pot asocia Tag-uri la fișierele încărcate.
Fișierele pot fii încărcate unul câte unul, sau mai multe folosind tasta CTRL pentru a le selecta.
Dacă se dorește atașarea la entitatea curentă a unor fișiere deja încărcate în sistem, se va apasă butonul Atașament existent.

După încărcarea acestora se realizează automat atașarea, relaționarea acestora la entitatea de context și vor fi afișate în secțiunea Fișiere atașate.


Accesare, trimitere pe mail fișiere încărcate

Odată încărcat un atașament în cadrul unei entități, se crează un link către zona de atașamente, unde utilizatorul le poate vizualiza sau șterge.

Entitățile ce conțin atașamente sunt semnalizate cu iconița de atașament în lista de documente și pot fi filtrate după acest criteriu. Un exemplu bun în acest sens pot fi facturile de furnizori cu documentele în PDF sau scanate atașate.

Odată încărcat un fişier în iBee acesta va fi disponibil pentru vizualizare și descărcare pentru orice utilizator al platformei iBee.


Atașamentele încărcate pot fi trimise pe mail din orice zonă a platformei.


O altă funcționalitate a fișierelor atașate, şi aici ne referim la cele încărcate în contextul unui articol, este atașarea automată în formatele de ofertă cu imagini în miniatură sau mari în format PDF.


Atașare fișiere deja încărcate

În situaţia în care se doreşte ataşarea în contextul unei entităţi a unui fişier deja încărcat în iBee se selectează funcţia Ataşament existent.

Rămânând la exemplul anterior privind atașarea pozelor la articole, putem folosi funcționalitatea de atașare poze existente în cazul produselor similare.


Atașamente

Fișierele încărcate în sistemul iBee pot fi consultate împreună cu informațiile disponibile despre acestea pe pagina principala Atașamente.

Numele și dimensiunea fișierului, autorul încărcării în sistem, contextul în care s-a încărcat cât și o miniatură este afișat pentru fiecare element.